Så där stod jag med 6 äggulor och hur många kakor finns det som har endast äggula i sig... inte så många, vad jag vet. Om någon har ett bra recept på någon äggulskaka får ni gärna maila mig.
Så därför fick det bli smörkräm.
Jag delade upp satsen i 4 delar, för att smaksätta olika.
Uppe till vänster, vaniljsmörkräm och till höger, hallon, hallonbalsamvinäger och honung. Nere till vänster nötsmörkräm och till höger kaffesmörkräm med 70% chokladkross. Blev bra till sist, men inte vad jag tänkt från början. Efter ett litet smaktest kan jag säga att hasselsmörkrämen blev min favorit, men de andra var inte dumma heller. :-)
Ja, jag vet hur det är när man känner sig stressad ibland och det finns andra som vill ha ens uppmärksamhet...:-) Intressant smakuppsättning.
SvaraRaderaJa, var lite nyfiken på hur det skulle vara att ha lite andra smaker. Har du stängt din sida? Försökte gå in...
SvaraRaderajag har tvärtom, många äggvitor över i frysen..
SvaraRaderaäggulorna använder jag till chokladmousse.