lördag, maj 09, 2009

"Jabba the hutt" tårta del 2

Efter att tårtan återigen vilat över natten var det dags att måla... här kommer lite bilder på slutresultatet. Hoppas att Oscar blev lika nöjd med tårtan som jag blev, grattis på födelsedagen. :-)
Om du vill se en tredimensionell bild av tårtan kan du besöka den här länken där min man lekte lite igår. Du kommer antagligen att få frågan att installera Microsoftprogram, men enligt min man är det bara att göra. :-)

15 kommentarer:

 1. Oj, slutresultatet är ju grym!

  SvaraRadera
 2. Dra mig baklänges på en liten vagn!!! Är du verklig? Finns du? Hur kan du? Hur gör du? Det här är ju helt sjukt! Oscar måste ju ha blivit alldeles överlycklig! Jag svammlar, men det här är banne mig bland det häftigaste tårtor jag har sett! (och då är jag inte ens ett Star Wars-fan)
  Jag tror nästan att jag är kär i dig! :-)

  SvaraRadera
 3. Tack! Blir alldeles generad av alla fina ord. Jag har ju inte fått den slutgiltiga domen än... om den var ätbar. Får väl se... :-)

  SvaraRadera
 4. Blir alldeles imponerad, du är en riktig konstnär! Du är huuuur duktig som helst ju!Ångrar genast att jag inte beställde en tårta till min sons födelsedag...KRAM Fredrika

  SvaraRadera
 5. Den var mycket god!( kalasbesökare...)

  Du jag chansar på en fråga, gör du tårtor på beställning? Min dotter drömmer drömmar om prinsesstårta men med allergi mot gluten och mjölk är det inte lätt att hitta någon som kan göra en sån

  /Sara

  SvaraRadera
 6. Har aldrig provat på att göra en tårta som är gluten- och mjölkfri, själv är jag laktosintolerant, men det är ju lite svårare med mjölkallergi. Kanske går med soja, har bakat annat med soja... men måste nästan kolla upp det. Be om mitt nummer av C, så kan vi höras per tel.
  Mvh Lisa

  SvaraRadera
 7. Kära syster... Jag är imponerad! + avundsjuk på Oscar... haha. Mycket duktig!

  SvaraRadera
 8. Wow!!! Vilken cool tårta!!! Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 9. Tack till er alla! :-)

  SvaraRadera
 10. Wow!!! Vilket mästerverk!!!!

  SvaraRadera
 11. Helt otroligt, man kanske ska beställa tårtor av en gamal klasskompis nästa gång... säger bara WOW min man blev avis på Oskar... Ha ha!

  SvaraRadera
 12. Oj, du är ju en riktig konstnär, helt fantastiskt, vilket jobb!

  SvaraRadera
 13. Fullkomligt tagen. GRYYYYYYM!

  SvaraRadera