måndag, juli 13, 2009

Bullfest hela dan! :-)

Idag har jag och min lilla hjälpreda bakat hela dagen! Ja, en av oss har bakat... den andra har mest hjälpt till att slicka skålarna och div verktyg. hihi ;-)
Det blev en form sega rutor, receptet hittar du här, för jag måste bli av med mina röda vinbär från förra året, i busken hänger årets skörd som snart är redo att plockas. Dessutom är det en höjdare att bjuda på när man har gäster. Den här gången hade jag pumpafrön på istället för mandelspån.
Jag gjorde muffins med hallon, vaniljkräm och mandelspån.
På min mans önskemål gjorde jag bullar, men eftersom jag tycker att det är så kul att experimentera så kunde jag naturligtvis inte göra "vanliga" kanelbullar. :-)
Jag delade satsen och i ena hälften hade jag smör, limecurd, rivet limeskal, socker och vaniljkräm. I Andra hälften hade jag smör, pecannötter, mandelmassa, muscovadosocker (ljust) och vaniljkräm. Mums mums!
Tog ett kort från sidan också så ni får se de söta bullformarna som jag köpte på Rusta för ett tag sen, 100st för en tia tror jag det var, som hittat. :-)

3 kommentarer:

 1. Nu är min nya design fixad och jag hoppas du vill titta in!
  Ha en jätte bra dag!

  SvaraRadera
 2. åh vad du har bakat mycket smaskens! och det är ju alltid bra att ha en söt hjälpreda som slickar rent skålarna! :)

  SvaraRadera
 3. Linda i finland15/7/09 11:16 fm

  hihi sötnosen med spaden, de är rätt hjälper mamma med disken hehe:-) Älskar bullar och dessa ser jättesmarriga ut synd att de är så lång bort just nu;-)

  SvaraRadera