fredag, juli 24, 2009

Macarons

I förrgår gjorde jag macarons för första gången. De var goda, men jag blev lite besviken, har hört så mycket om dem, men de uppfyllde inte riktigt mina förväntningar. Påminner lite om mandelbiskvier, som är snäppet vassare enligt mig. Jag gjorde min fyllning av mascarponeost med smultron och hallon från vår trädgård. Smultronmascarpone var dock väldigt gott! Älskar smultron, synd att de är så små bara. :-)

7 kommentarer:

 1. Du har lyckats bra med dem om det var första gången du gjorde dem! Och smultronmascarpone låter gott :) Men, håller med om att man har väldigt höga förväntningar på vad macarons skall smaka med tanke på hur mycket man hör och läser om dem, har många gånger undrat vad som egentligen är så speciellt med dem?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Mysig blogg du har!!! Kommer att återvända hit fler gånger!

  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Hej, Mysig blogg du har! Gjorde Macaroons för ett tag sedan, blev oxå lite besviken. De har ju varit rätt "hypade" men tyckte inte att upplevelsen var så magisk som alla pratar om. :-)
  Ha en bra dag och välkommen in till min blogg!

  SvaraRadera
 4. Tack alla! Nu har jag några bloggar att besöka, kul att ni hittat hit!
  Välkomna åter. :-)
  Ha en trevlig vecka!
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Hej Lisa!
  jag hade också höga förväntningar på macarons när jag gjorde dem första gången. Jag tycker nog att "Sotarmurror" är mycket godare.

  SvaraRadera
 6. Själv brukar jag ha en smörkräm med arrak som fyllning. DET blir GOTT kan jag lova! =)

  SvaraRadera