lördag, juni 27, 2009

Del 4: Födelsedagstårta Rorri, till vår lilla älskling

Så här blev den. Linus älskar att dansa till och titta på Rorri när han kommer på TV och dessutom har Rorri ettor överallt, därför var det inte så svårt att bestämma motivet till första födelsedagstårtan. Eftersom jag inte ville klä tårtan med blommor, så fick det bli en racingflagga i botten som kant.
Rorri var gjord i marsipan med lite tårtbotten i mitten, för han blev rätt stor. I hjulen var det också tårtbotten klädd med svart marsipan.
Hela bilen var gjord i marsipan, även smådetaljerna, förutom det vita som var sockerpasta med vitchokladsmak (ni vet, den som smakar kola). Den blev riktigt god och födelsedagsbarnet gillade den också, även om russin var mer lockande. :-) Här står jag med vår lillprins och väntar på att gästerna ska komma.
Efter tårtan var det dags att testa sina presenter.

6 kommentarer:

 1. oj vilken tårta!! den blev superfin, tycker du gjorde ett fantastiskt jobb med rorri!!! :)

  SvaraRadera
 2. Åhhh så duktig du är! Det var en kanonfin tårta, den ser gigantisk ut på bilderna! Jag ska baka lite cupcakes till helgen =)
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, den var ganska stor... men gick nästan åt. Allt bra annars? Cupcakes är alltid gott! :-) Du får väl visa dem sen på facan ;-)
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin och smarrig tårta ser de ut som synd att vi missade att få smaka på Rorry tårtan;-) Men fick ju avnjuta några andra delikatesser igår.En jättetrevlig kväll med god mat och sällskap;-) Höres! Kram

  SvaraRadera
 5. Måste bara beröma dig för den vackra tårtan!!! Vilket jobb!!! Heja Rorri :) Min son älskar också Rorri så det får bli teamat för oss också när han snart fyller 2!
  Ha det gott!
  Evangelina

  SvaraRadera