måndag, januari 03, 2011

Pizza på surdeg och nyhet

En mumsig pizza som gjordes för ett tag sen får inleda det nya året med löften om att inte äta flera på ett tag. :-) God var den i alla fall!

Tur att man kan baka till andra för oj va tråkigt det hade varit om man inte fick baka!
En nyhet för bloggen är att jag under våren ska göra ett försök att få ihop en bakblogglista på bloggar som jag gillar att besöka själv.
Har redan lagt upp två stycken som tillhör mina söta bakvänner Ida och Lisa.

6 kommentarer:

 1. Det var ett bra tag sedan jag gjorde pizzadeg på just surdeg, nog dags för det igen, på fredag kanske :-) , då hade jag ju ändå tänk göra pizza

  God fortsättning på det nya året, skall bli kul att få följa din blogg även under detta året

  SvaraRadera
 2. Jag som lovat mig själv att bli duktigare med surdeg får nog testa denna, såg väldigt god ut :-)

  SvaraRadera
 3. Men gud vad gott med hemgjord pizza! Och tack för länkningen, jag har lagt till dig till min blogglista också nu :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh vad smaskigt! Sugen jag blev på pizza nu =)

  Bröllopstårtan är på gång och ska vara klar på torsdag. Blir dock ingen 4-våningstårta som tänkt utan en 3-våning. Dock MKT spritsning ;-)

  Jag har inte anmält mig än men har ju tänkt att göra det =) Skulle vilja se lite mer vad som ingår i kursen först - Men vet att det egentligen inte spelar ngn roll för jag vill verkligen gå den :-P

  Ha en härlig helg!
  Kram!

  PS. Jag lägger till dig i min lista =)

  SvaraRadera
 5. Cupcakesfluffan, tack det samma! Ska bli kul att följa din blogg under det här året också. Du är en av mina trognaste läsare och jag blir så glad för alla fina kommentarer jag får av dig! Du har naturligtvis en given plats på min blogglista då jag gillar din blogg också. :-)

  Det samma gäller dig Linda! Tack för dina uppmuntrande ord och välkommen på min blogglista! :-)

  Ida och Lisa jag svarar i era bloggar. kramis

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig testat att göra pizzadeg av surdeg, men har tänkt testa länge. Hemma gjort pizza överhuvud taget är så gott.

  SvaraRadera