lördag, februari 20, 2010

Morfars goda päronkaka

Den här goda kakan gjorde jag igår när mina svärföräldrar kom. Jag älskar den, men åt trots det inte av den själv (men en liten kant var jag tvungen att smaka).
Päron och mycket smör och lite kaka, en perfekt kombination, men tyvärr inte för någon som äter GI-mat. Serverades med vaniljsås.
Fick den här söta porslinsburken av min svärmor, så fin! De andra fick jag när jag fyllde år sist.

3 kommentarer:

  1. Vilken snäll svärmor du ;) dom är juh så himla söta dom där småburkarna :)

    SvaraRadera
  2. Har läst och tittat och njutit av alla dina fina tårtor, cupcakes, tips och historier. TACK för en mycket inspirerande blogg! Kommer tillbaka! Du har triggat igång min "bakalust" ordentligt. Jag vill med göra så fina! Ha en fin dag, Mona

    SvaraRadera
  3. Ja, det var snällt. :-)

    Tack Mona, va kul att du tycker det! Välkommen tillbaka! Fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera