torsdag, april 07, 2011

Vårblommor cupcakes

Här följer en instruktion till en mycket söt cupcakeblomma.

Blanda socker med några droppar karamellfärg. Jag valde tre färger och tog därför tre skålar att lägga bladen i. Använd minimarshmallows för att skapa dina blomblad. Dela dem på diagonalen.Doppa sedan insidan av varje del i sockret (det fastnar av sig själv). Med den tjocka sidan inåt lägger du ett band av marshmallows runt din cupcake.
Eftersom cupcaken är spacklad med smörkräm så fastnar de av sig själva.
Så här blev resultatet!
Botten av mörk choklad och smörkräm med smak av vit choklad och kola.
En söt ätbar blomma att ställa fram på dessertbordet i påsk!
Det här är mitt bidrag till

13 kommentarer:

  1. Men jäklar vad fiffigt! Och superfint! Jag går in och röstar på en gång! Kram/Ida

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig ide! De var jättefina =)

    SvaraRadera
  3. Så fina, vilken kul ide :-)

    SvaraRadera
  4. Vad fina de blev! Jättefina verkligen :-)

    Ha en härlig dag!
    Kram, Lisa

    SvaraRadera
  5. Åh vad häftigt! Jättefina blev dem :)

    SvaraRadera
  6. Men ååå så läckert! Och mjölkfritt :D Det ska jag göra till påsk :)

    SvaraRadera
  7. så jäkla fiffigt! det här måste jag prova :D

    SvaraRadera
  8. Superläckra, och så enkelt verkar det ju! (kanske inte ska säga nå förrns än jag provat förresten) För prova, det ska jag göra! Kul att du delar med dig av ett sånt kul och vackert tips! :)

    SvaraRadera
  9. Men jisses så finurligt!!! Det måste jag testa, dom vart ju jättefina!! :)

    SvaraRadera
  10. Jag har precis hittat min nya favoritblogg =) Jag har suttit och kollat igenom massor av kategorier nu och blir mer och mer glad för varje sak jag ser.
    Bakning är verkligen kärleken i livet för mig och du har gett mig otroligt med insperation =)

    SvaraRadera
  11. Jenny, tack så mycket! Kul att den ger inspiration! Hoppas att du kommer snart och hälsar på igen. :-)

    SvaraRadera