söndag, mars 14, 2010

Orkidétårta

Blev ett litet experiment idag.
Tårtan fylldes med äpple- och kanelmousse och hallonsylt.
Det här var den verkliga anledningen till att jag gjorde tårtan.
Det var så länge sen sist som jag hade tid att göra sockerblommor, noggrant.
Det var kul, men svårt. Om någon bad mig göra en bröllopstårta full av orkidéer så kan jag ju säga att jag skulle tänka över det både en och två gånger.
Jag tycker ändå att jag lyckades rätt bra, eller vad tycker ni?

7 kommentarer:

  1. Jätte fin!... jag tycker det är jättesvårt att göra blommor, är nyfiken på att testa orchidér men har inte riktigt vågat än :) tålamodet tryter om man säger så.
    Allt ska helst gå direkt på studs å sen ska det se snyggt ut... hm.. jo jag vet det går inte riktigt ihop det där *s*

    Men din tårta blev jättefin! :)

    Kram Stina

    SvaraRadera
  2. :) Super fin...blommorna ser så levande ut. Stor kram /Eva

    SvaraRadera
  3. Heeeeeeeeeeeeeelt grym, som vanligt!!! SÄkert supersmarrig också;) Kramis/ Anna L

    SvaraRadera
  4. Tack för de fina kommentarerna!
    Anna: Ja du, det vet jag inte... den står i kylen (orörd) än. Men det blir det nog ändring på. :-)
    Stina: Usch ja, det var lite (läs ganska mycket) piller med den! :-)

    SvaraRadera
  5. OOoh Ja, shit va fina! Du är så duktig!

    SvaraRadera
  6. Gud så duktig du är:)
    Använder du utstickare eller för hand? Mycket duktig iaf!!=)

    SvaraRadera
  7. Tack Madde, nja, jag hade ju inga utstickare för den här orkidétypen så jag fick improvisera lite, men det gick rätt bra ändå. :-)

    SvaraRadera