lördag, mars 27, 2010

Påskens minicupcakes 1

Först blev det många, många "minisar" med en klick hemmagjord Lemon-/Limecurd i varje.
Även i mitt kök sker det små missöden som när den Italiensk marängsmörkrämen med smak av lemoncurd skulle spritsas på.
Spritsade och klara, ser nästan ut som små rosor uppifrån.
Längtar redan till Påskafton... mums... De söta formarna kommer från Lagerhaus.
I lådor och in i frysen, blir lite av ett experiment... kommer de hålla sig fina i en vecka? Vad tror ni?

7 kommentarer:

  1. Oh, intressant - är ju toppen om de kan hålla sig i en vecka, dekorerade o klara! Väntar med spänning på resultatet! Vilken sprits har du använt till dessa? Blev riktigt snyggt! kram Carolina

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, det ska bli riktigt spännande! :-)
    Jag har använt Wiltons 1M stjärntyll.
    Ha en fortsatt trevlig helg!
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Jag har också bakat påsk cupcakes!

    SvaraRadera
  4. Söta små cuppisar. Jag tror du behöver plasta de tätt med plastfolie för att frostingen ska smaka rätt o inte frys. Det är min gissning, hoppas på bästa resultat :-).

    SvaraRadera
  5. Oj, fungerade det? Kan man frysa dem med frosting och allt och få samma resultat?

    SvaraRadera
  6. Jodå, det gick hur bra som helst! Ingen skillnad i smaken. :-)

    SvaraRadera