torsdag, augusti 20, 2009

SATS tårtor

Som ni märkt har det varit tyst på tårt- och cupcakefronten ett tag. Jag har börjat jobba igen och det är lite mycket att göra just nu, men håll ut, min egen födelsedag närmar sig bl a.
Den 18/8 gjorde jag i alla fall dessa tårtor till mitt SATS-center som fyllde 1 år. Tyvärr var jag aningens stressad, så jag är inte helt nöjd med dem. Hann bara fotografera dem i kartongerna. Hoppas de var goda. I var det vaniljkräm och hallon. På toppen mascarponeost med vaniljsmak.
Blommorna gjorde jag i sockerpasta. Noblesschoklad runt kanten.

5 kommentarer:

 1. Hej,
  Tyckte att tårtorna vart riktigt fina och ser jättegoda ut.
  Du jag har en fråga, jag ska göra tårtor till ett dop om tre helger och jag tänkte använda sugarpaste ovanpå för första gången, då vi inte hittar ljusblå marsipan någonstans.
  Men nu min fråga.
  Vad kan man använda om man ska skriva på sugarpasten, då jag aldrig har gjort något sådant förrut så vet jag inte riktigt hur man gör och jag har inte några verktyg till det heller, tänkte om man kunde köpa något färdigt att använda, men vad ???

  SvaraRadera
 2. Tack!

  Våran värld:
  Kristyr fungerar, annars finns det färdig gelé eller bokstäver i choklad som man kan köpa på lite större affärer, så som Hemköp, COOP osv. Lycka till med tårtorna. LIsa

  SvaraRadera
 3. JAg måste fasen börja jobba på SATS istället. Får satsa på två-årsjubiléet! ;-)

  Tack för hallonkolereceptet förresten. Gjorde en sats (höhö) med jordgubbar också, lev riktigt mumma det också!

  Jag älskar din blogg!

  SvaraRadera
 4. Vilka söta tårtor! Då blev de nog glada där på sats med dessa tårtor ii magen:)

  SvaraRadera