söndag, december 05, 2010

Kursdag nummer 4, den sista dagen :-(

Dagen började med att vi gjorde iordning våra kallor. Jag gjorde misstaget att måla mina med glitterfärg, så de fick inte vara med i min bukett. På bilden finns också min lilja som jag valde att måla orange och mina små orkidéer. ( De 3 första bilderna är tagna med min mobilkamera, så de är lite suddiga).
Vi band våra chilifrukter, björnbär, målade våra nejlikor och rosor.
Freesian målade jag gul och de stora orkidéerna fick också en gul ton.
Så här blev slutresultatet och jag kan tala om att jag var supernervös att allting skulle gå sönder efter allt arbete jag lagt ner, men det gick hur bra som helst och förutom mina blommor fick jag också ett fint diplom med mig hem.

Jag kommer att sakna alla på kursen, men jag har fått en bakkompis som nästan bor granne med mig så efter jul så kommer Ida och jag försöka att ses för att binda lite blommor! Ser redan fram mot det! :-)

7 kommentarer:

 1. Herregud vad levande de ser ut. Grymt fint gjort

  SvaraRadera
 2. Du fick till så härliga färger i din bukett! Superfin! Och det är klart vi ska träffas och göra blommor, jag ser jättemycket fram emot det :)

  SvaraRadera
 3. Tack! Är riktigt nöjd med dem själva. :-)

  Tack Ida! Dina blommor blev fantastiskt fina också! :-)

  SvaraRadera
 4. Som alla andra blommor är din cala också fantastisk! HM glitterfärg...varför är det fel...tycker att den är en av dem vackraste... konstnerlig frihet då?

  SvaraRadera
 5. Tack, jo den är väl fin, det var ju bara det att den inte riktigt passade in i buketten. Det var den första jag gjorde och då tog jag glitter på sen ångrade jag mig angående glittret och ville ha med verklighetstrogna blommor. Därav var det en miss... men man lär så länge man lever. :-)

  SvaraRadera