onsdag, oktober 14, 2009

Cupcake kopp

Kunde inte hålla mig längre, var tvungen att göra något.
Blev en cupcake med marshmallows i och marshmallows på toppen (gjorda i sugerpaste). Resten av dekorationen gjordes också av sugerpaste.
En kopp varm choklad med marshmallows i höstmörkret är ju aldrig fel. ;-)

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Kom in på din blogg när jag sökte efter en kladdkaka på google och vad tur jag gjorde det! Gu vad duktig du är!! Imponerande! Satt och kollade vad jag skulle kunna göra av dina mästerverk, insåg att det skulle nog aldrig gå att göra så bra som ditt! Men hoppas du satsar på att sälja tårtor och bakverk! Du verkar vara superduktig!!
  MVH Louise

  SvaraRadera
 2. Tack, va gulligt sagt! Tyvärr hinner jag inte baka så mycket som jag vill längre, nu när mammaledigheten är slut. Ja, drömmen är väl att någon gång få ha detta som yrke. Välkommen tillbaka när du vill!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. men jösses så häftig!!! du är så otroligt kreativ! skulle aboslut inte säga nej till en sån där kopp med varm choklad. :)

  SvaraRadera
 4. Hej du! Jo angående kursen hos Gunilla så hade den blivit fullbokad några timmar innan jag bokade =( Men hon sa att hon kanske skulle lägga in en ny i november, den har inte kommit på hennes hemsida dock! Får väl vänta till våren annars =( Allt bra? Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Och ännu en jättefin cupcake, jag som bakade just cupcakes igår nu blir jag så sugen att baka igen! :)

  SvaraRadera