MIN JULKLAPP!!! Behöver jag säga mer?! Är överlycklig, har världens bästa sambo!!! :)
Jag avslutade mitt bakår med dessa champagnemacarons med en marsipanfyllning, festligt dekorerade med silverkulor. De blev jättegoda!
Tyvärr kan jag inte säga samma sak för den här sammetspajen med smak av kaffe och choklad. Jag har väldigt svårt för saker som får brylékänsla och det fick den här. Dessutom var bottnen ganska tråkig och torr. Jaja, man kan inte lyckas med allt.
Jag hoppas att ni har haft ett fantastiskt 2012 och att 2013 blir lika bra!
För mig har 2012 varit en berg- och dalbana där bakningen har hamnat på hyllan. Jag går in i år 2013 som en starkare och lyckligare person och med min nya fina maskin ska jag nog hinna baka både ett och annat som ni kan får se på bloggen!
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA OCH TACK FÖR ERA BESÖK OCH FINA KOMMENTARER!
För mig har 2012 varit en berg- och dalbana där bakningen har hamnat på hyllan. Jag går in i år 2013 som en starkare och lyckligare person och med min nya fina maskin ska jag nog hinna baka både ett och annat som ni kan får se på bloggen!
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA OCH TACK FÖR ERA BESÖK OCH FINA KOMMENTARER!
Ja men någon har lyckats fånga en bra fisk ser jag!
SvaraRaderaSer fram emot att suktas till dina bakbilder lite oftare det kommande året! GÖTT! Ses på måndag :) /
Haha, du är rolig du. ;)Ska försöka att inte göra dig besviken. Känner pressen... ;)
RaderaThis looks super delicious! Great recipe!
SvaraRaderaI just descovered your blog and browsed through some of your recipes, they all look scrumptious!
Even if I have to use the translator I really enjoy reading your posts :)
I'm a new follower!
Michela
Michela welcome to my blog! I´m glad that you like reading it even though it´s not in english. :) Thanks for visiting! Lisa
Radera