måndag, februari 07, 2011

Jordgubbspaj med havrebotten + nappbak

I helgen gjorde jag jordgubbspaj med en havregrynsbotten.
Vår son fick också för sig att baka med vaniljsås och nappar.
Det blir nog en fantastisk kock av honom när han blir stor! ;-)
I helgen blir det kan hända en tårta.

5 kommentarer:

  1. Jag vet inte hur gammal din son är, men det hade lika gärna kunnat vara min ettåring som satt och baka med sina nappar, han älskar också att mecka i köket, det är så gulligt :-)

    SvaraRadera
  2. Pajen ser väldigt lockande ut :)
    Kanske jag får testa att göra!

    SvaraRadera
  3. Var hittar jag receptet? Ser jätte gott ut! Tack för det fina tipset=)

    SvaraRadera
  4. Hej på er! :-)

    Linda, vår son är 2år och han älskar att hjälpa till i köket! Under de senaste helgenrna när vi frågat vad han vill göra har han öppnat skåpet där bakmaskinen står och uppfodrande sagt till mig och min man att vi ska baka tårta. hihi ;-)

    Marsipan Freak, det får du göra, jordgubbspaj är mums!

    Anonym, receptet på pajbotten finns i Leilas A piece of cake s.55. Innehållet blev lite av ett påhitt med frysta skivade jordgubbar som täckte botten och en blandning av potatismjöl och florsocker blandat och siktat över för att jordgubbarna inte skulle rinna. Över rev jag vit choklad.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig bild på sonen när han "bakar" med sina nappar. :-)

    SvaraRadera