lördag, februari 09, 2013

Kokossemlor med passionsfruktgrädde

 Snart är det fettisdagen och det här får bli mitt bidrag i år. 
En kokossemla med passionsfruktsgrädde från Mia Öhrns bok Semlor. Bullen skiljer sig från den traditionella semlan genom att den innehåller kokosmjölk. I mandelmassan är det även kokosflingor och i grädden är det också kokosmjölk.  Passionsfrukt ger den syrliga och exotiska smaken som pricken över i:et.
Omdöme; mycket god med en fräsch och annorlunda smak. Om ni vill göra semlor med nytänk så är mitt tips att ni ger er iväg till närmsta bokhandel och inhandlar Mia Öhrns bok, där kan ni hitta många goda recept på både annorlunda och traditionella semlor. Hoppas att ni får en bra vecka! :)

1 kommentar:

  1. Ser smaskiga ut. Synd att det är 22 mil för att få provsmaka. Ha en bra vecka. Kram fr Helene

    SvaraRadera