På sistone har jag fått blodad tand när det gäller bakning och eftersom det har varit lugnt på tårtfronten så har jag haft tid att experimentera i köket, vilket jag älskar!
Bakade megabullar med pistagenötter i. En påhittad fyllning som tydligen blev god. Precis som tidigare så låter jag andra smaka och håller mig till nyttigare alternativ. Här under kommer det några bars som jag faktiskt provat själv och som jag bara älskar! Lovar att lägga in receptet på dem längre fram.Nyttiga bars med gröna russin, katrinplommon och banan. Perfekta efter ett hårt pass på gymmet när man behöver energi.
Fociccia som jag också var tvungen att laborera med. Minskade mängden olja då jag ville ha ett nyttigare alternativ, så gott det blev!
En morgon blev det scones med havregryn i, när brödet var slut. Det var väldigt gott det med och havregryn i degen var inte dumt alls.
Det var väldigt vad du har varit flitig i köket Lisa, har du verkligen tid med sånt? ;) De där barsen ser ju sjukt goda ut! Kram
SvaraRadera